2020-02-15 20:24:00

VALENTINO U PŠ BERNARDA M. LUKETIĆA ZAGORJE

U PŠ Bernarda M. Luketića u Zagorju kao i u matičnoj Prvoj osnovnoj školi Ogulin proslavljeno  je Valentinovo. 14. veljače 2020. godine, učenici osmog razreda sa svojom razrednicom Gordanom Bertović pripremili su prigodni program u povodu Valentinova. Zajedno s  učenicima sedmog razreda otplesali su svoj prvi ples.

Na početku je kao uvod izveden kratki program obogaćen recitalom, pjesmom i nastupom učenika glazbene škole Davida Puškarića i Roke Grdića koji su na svojim harmonikama popratili vokalnu izvedbu prigodnih pjesama. Nakon uvodnog dijela uslijedio je onaj najvažniji dio večeri, prvi ples uz zvukove poznate Straussove  skladbe „Na lijepom plavom Dunavu“ . Prije početka valcera odabran je žiri koji je imao težak zadatak, odabrati najbolji plesni par. Ove godine u žiriju su bili: Neven Perić, Valerija Božičević i Vilko Grgurić. Nakon otplesanog valcera bilo je teško odlučiti, ali žiri se jednoglasno složio da su najbolje plesali Antonio Puškarić i Agata Rendulić Matoić. Učenici su kao znak pažnje svim nastavnicima i djelatnicima naše škole poklonili prigodni slatki poklon jer su došli s njima podijeliti tako važan događaj.

Nakon proglašenja najboljih, nastavili smo se družiti i sladiti kolačima i tortom koju nam je poklonila Ankica Puškarić vlasnica „AMI“ obrta za proizvodnju kolača. Više fotografija pogledajte pod Opširnije.

                                                           Razrednica  8. razreda, Gordana Bertović


Prva osnovna škola Ogulin